Industry

VIDEO / United for Wildlife, livery special pe doua A380 Emirates

Emirates a vopsit doua superjumbo-uri in livery United for Wildlife pentru a atrage atentia asupra traficului ilegal de animale care ameninta anumite specii.

Primul A380 vopsit astfel a zburat spre Londra pe 2 noiembrie, al doilea urmand sa ajunga in Mauritius pe 5 noiembrie. Cele doua livery-uri acopera A380-urile aproape in intregime, de la nas pana la coada, si sunt diferite: primul prezinta 6 specii pe cale de disparitie, al doilea ilustrand elefanti si rinoceri. Livery-urile vor acoperi aproape 40% din suprafata aeronavelor. Cel mai mare livery are peste 42,5 metri lungime si 6,2 metri latime, cantarind 70 kg. Create, produse si aplicate in-house de Emirates, cele doua livery-uri sunt cele mai mari imprimate pana acum de EK pe un avion din flota. O echipa de 28 de persoane a lucrat 2,5 zile pentru a aplicat livery-ul pe un A380, operatiunea necesitand aproximativ 900 de ore de munca / avion.

United-for-Wildlife-Emirates-A380-before-its-first-flight-to-London-_LHR_ Emirates-A380-with-the-first-United-for-Wildlife-decal-with-Emirates-Aircraft-Appearance-Centre-Team

Leave a Reply