Industry

VIDEO: SWISS va propune job-ul de vis

alt

Swiss International Air Lines a inceput procesul de recrutare pentru “SWISS Explorer”. Ce trebuie sa faceti? Sa calatoriti in jurul lumii timp de 6 luni incepand din toamna, sa testati diferite produse si servicii SWISS, dupa care sa oferiti feedback. Greu, nu?

Persoana norocoasa care va primi job-ul SWISS Explorer va trebui sa ofere feedback dupa testarea diferitelor produse si servicii SWISS, sa relateze experientele avute in diferitele destinatii si sa ofere ponturi exclusive de calatorie. “Munca” incepe din toamna, job-ul fiind pe o perioada de 6 luni. Acest job se adreseaza celor care iubesc calatoriile, celor deschisi la noi experiente, la el putand aplica oricine din Europa.

Votul publicului va juca un rol important in procesul de selectie, desfasurat in mai multe faze. In timpul celor 6 luni cat va calatori in jurul lumii, candidatul ideal va trebui sa trimita, in mod regulat, relatari scrise, foto si video prin diferite canale despre experientele avute. Daca v-am trezit interesul si vreti sa aplicati pentru SWISS Explorer: www.theswissexplorer.com. Noi va dorim succes!

alt

Leave a Reply