Industry

Palermo, noua destinatie Fly Romania

By 06-05-2014 September 8th, 2014 No Comments
alt

Fly Romania introduce o nouă destinație în programul de vară. Pe lângă cursele interne și internaționale deja anunțate, compania aeriană va opera două zboruri pe săptămână pe ruta București – Palermo.

Începând din această vară, Fly Romania va opera un nou zbor internațional. Celor șase destinații din Italia, Spania, Germania și Turcia li se adaugă Palermo, cel mai mare oraș din Sicilia. Zborurile vor fi operate de doua ori saptamanal, în zilele de marți și joi, și pot fi deja rezervate pe site-ul www.flyromania.com. Tarifele pentru zborul București – Palermo vor începe de la 29,90 euro. “Prin introducerea orașului Palermo în programul nostru de vară am ajuns deja la șapte destinații internaționale, iar intenția noastră este să extindem rutele și purtăm în continuare discuții cu mai multe aeroporturi în acest sens”, subliniază Cătălin Buțu, directorul executiv al companiei.

Fly România va opera zboruri interne și internaționale începând cu mijlocul lunii mai. Rutele internaționale vor fi acoperite după cum urmează: Bergamo cu două zboruri pe săptămână din Tulcea, Verona cu trei zboruri săptămânale din Timișoara și București, Genova cu trei zboruri săptămânale din București, Barcelona cu trei curse săptămânale din București, Frankfurt, cu trei zboruri săptămânale din București și unul din Tulcea, Palermo cu două zboruri săptămânale din București și Antalya cu o cursă săptămânală din București începând din luna iunie. Pe ruta Timișoara – București, zborurile vor avea o frecvență zilnică exceptând ziua de sâmbătă, iar Tulcea – București de trei ori pe săptămână.

Pentru rutele interne, tarifele vor fi unice, respectiv 69,90 euro/zbor pentru București – Timișoara și 49,90 euro/zbor pentru București – Tulcea, în vreme ce pe rutele internaționale, prețurile pornesc de la 29,90 de euro/zbor. În aceste tarife este inclusă o gamă largă de servicii, dintre care transportul unui bagaj de cabină de maxim 7 kg și al unuia de cală de cel mult 20 kg, dar și servicii de catering la bord. Biletele pot fi achiziționate online de pe site-ul companiei, www.flyromania.com, care este deja funcțional sau de la agențiile partenere.

Leave a Reply