Industry

VIDEO / Sunet surround 3D pe zborurile lung-curier British Airways

Pasagerii de pe zborurile lung-curier British Airways se bucura acum de sunet surround 3D pentru filmele de succes de la Hollywood vizionate la bord.

Sunetul surround 3D este oferit in toate clasele, indiferent daca pasagerii folosesc castile British Airways sau pe cele personale. 3D Audio se obtine prin preluarea sunetului original 5.1 surround si crearea unui format stereo ce poate fi folosit pe orice sistem de divertisment la bord. Primele filme care beneficiaza de noua tehnologie disponibile la bordul avioanelor BA sunt Mission: Impossible – Rogue Nation (regizat de Tom Cruise) si The Man from U.N.C.L.E. al lui Guy Ritchie. In urmatoarele luni, si alte pelicule de succes vor beneficia de sunet surround 3D.

britishairways_216861534694987

Totodata, British Airways a anuntat ca ofera pasagerilor din toate clasele noi casti. Pasagerii din First, Club World (Business Class) si World Traveller Plus (Premium Economy) beneficiaza de casti cu reducerea zgomotelor ambientale, in timp ce pasagerii World Traveller (Economy) primesc noi casti cu pernite din silicon, casti pe care le pot pastra. Pasagerii de pe zborurile lung-curier British Airways au la dispozitie peste 1300 de ore de divertisment la bord (filme, seriale TV, documentare, muzica si jocuri). Recent, BA a anuntat ca Boeing-urile sale 787-9 Dreamliner vor zbura in 2016 spre Jeddah, Dubai, Shanghai, New York Newark, Tokyo Narita, Houston, Mumbai si Boston.

ON-BOARD / Londra – New York si retur cu British Airways, Business Class.

Leave a Reply