Industry

VIDEO / Stirile TVR sprijina campania ROMBAC 1-11 (YR-BRA)

By 30-04-2015 3 Comments

Raluca Rasca (Stirile TVR) a realizat un nou material despre campania YR-BRA inceputa pe 2 februarie de Arthur Merlin, bun cunoscator al istoriei aviatiei romane, si Aeronews.ro

Difuzat in seara zilei de 29 aprilie, materialul continua vestile bune pe care Aeronews.ro vi le aducea pe 22 aprilie. Concret, YR-BRA, primul ROMBAC 1-11 fabricat in Romania, va fi mutat in rondul din fata Aeroportului International Henri Coanda (OTP) in 2016. A spus-o chiar Valentin Iordache, directorul de comunicare al Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti, proprietarul avionului si cei care l-au salvat de la taiere cumparandu-l cu 15.000 euro. Inainte insa, YR-BRA va fi vopsit in livery-ul TAROM din 1982, anul intrarii in serviciul comercial. Christian Heinzmann, CEO-ul companiei, dixit. OTP se va alatura astfel unor aeroporturi de prestigiu – de exemplu, Paris CDG – care au in perimetrul lor avioane emblematice “pensionate”, vezi Concorde-ul Air France.

IMAGINI in exclusivitate de la bordul YR-BRA si primul material Stirile TVR.

Inceputa pe 2 februarie de prietenul nostru Arthur Merlin si Aeronews.ro, campania pentru gasirea unui “camin” mai bun lui YR-BRA a debutat cu o petitie online. Pana acum, aproape 1400 de persoane au semnat-o si le multumim pentru asta! Fara sprijinul vostru, lucrurile nu ar fi ajuns aici. Am creat si o pagina de Facebook pentru promovarea campaniei, pagina pe care trebuie sa o urmariti pentru update-uri despre campanie, dar si imagini rare cu ROMBAC sau cu aeronave din flota istorica TAROM.

Va multumim inca o data voua, pasionatilor de aviatie, ca sunteti alaturi de noi in acest demers! De asemenea, multumim Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti (CNAB) si TAROM pentru ca au decis sa sprijine initiativa noastra de a-i reda lui YR-BRA stralucirea de odinioara. Si nu uitati: together we can make a difference!

Leave a Reply