Industry

VIDEO: Primul B777 Air France cu noile cabine

By 23-06-2014 September 8th, 2014 No Comments
alt

Pe 24 iunie, primul 777 Air France echipat cu noile cabine Business, Premium Economy si Economy va decola spre New York JFK. Air France ne prezinta un making-of si aduce precizari legate de greva controlorilor de trafic aerian din Franta (24-29 iunie).

Ca urmare a grevei, Autoritatea franceza a Aviatiei Civile a cerut companiilor aeriene sa-si ajusteze orarul zborurilor (aterizari si decolari) pe anumite aeroporturi din Franta. Legat de acest subiect, Air France face urmatoarele precizari: pe 24 iunie (marti), AF se asteapta sa opereze toate zborurile lung-curier si peste 90% din zborurile scurt si mediu-curier (Franta-Europa). Compania precizeaza ca pot aparea intarzieri sau anulari de ultim moment ale zborurilor in reteaua scurt si mediu-curier. In special in aceasta perioada a vacantei de vara, echipele din aeroporturile franceze si staff-ul Air France sunt gata sa le ofere pasagerilor informatiile necesare si sa reduca neplacerile pe care aceasta greva a controlorilor de trafic aerian le pot provoca.

Verificati informatiile legate de zbor!

In cazul unui zbor intarziat sau anulat, Air France ofera serviciul AF Connect pentru a-i informa direct pe pasageri cu ajutorul telefonului mobil, smartphone sau email utilizand datele lor de contact oferite companiei. Serviciul gratuit AF Connect este disponibil in 13 limbi. Pentru a fi notificat de AF Connect, Air France ii roaga pe pasageri sa-si actualizeze informatiile de contact (nr. telefon si / sau adresa email) in sectiunea rezervari, pe site-ul Air France. Daca apar modificari legate de zbor, Air France ii va informa imediat prin email sau SMS despre acestea.

Air France le recomanda pasagerilor, mai ales in perioada grevei controlorilor de trafic aerian (24-29 iunie), sa verifice informatiile legate de zbor inainte de a pleca la aeroport:

– pe www.airfrance.fr, sectiunea “Orar zboruri”;
– pe mobile.airfrance.com sau cu ajutorul aplicatiilor Air France pentru iPhone, Android, Windows Phone si Blackberry;
– prin SMS trimitand numarul zborului la 63654 (exemplu AF6250).

Pasagerii Air France isi pot amana calatoria, gratuit, astfel:

– pe www.airfrance.com, in sectiunea “Vezi/Modifica rezervarea”;
– prin apelarea numarului 01 57 02 10 58 (intre 06:30 to 22:00);
– pe Twitter @AirfranceFR;
– pe Facebook.com/airfrance.

O vara cu surprize de la Air France.
VIDEO: Noua clasa La Premiere.

http://www.youtube.com/watch?v=lxdTrS_xCr8

Leave a Reply