Industry

VIDEO / Pe 16 iunie, un 777-200ER Omni Air aterizeaza la Sibiu

In premiera pentru Aeroportul International Sibiu, un 777-200ER Omni Air va ateriza maine si va putea fi admirat de public timp de 3 ore (intre 9-12).

Aeronava care va ateriza la Sibiu la ora 9:00 desfășoară zboruri suport în cadrul unui exercițiu militar. Toți reprezentanții mass-media interesați sa admire aeronava vor trebui să fie prezenți la Aeroportul Internațional Sibiu (clădirea administrativă) până la ora 08:00 în data de 16 iunie 2015, în vederea efectuării controlului de securitate, după care vor fi însoțiți în zona media de reprezentanții aeroportului. Este obligatoriu deținerea documentului de identitate și/sau pașaportului, legitimația de jurnalist și dovada de acreditate a publicației pe care o reprezintă. Nu se admit întârzieri.

Pentru publicul sibian, administrația aeroportuară va facilita accesul într-o zonă delimitată la acest eveniment, situată în apropierea zonei de parcare. Marius Ioan Girdea, Directorul General al Aeroportului Internațional SIBIU a declarat: “Dată fiind premiera aterizării acestui tip de aeronavă în Transilvania, ne face plăcere să facilităm accesul publicului interesat într-o zonă delimitată în apropierea locului de parcare al aeronavei. Iubitorii de aviație pot zâmbi aeronavei între orele 9-12, accesul în zona dedicată acestora realizându-se pe baza unui act de identitate, iar pentru minori este obligatorie prezența unui adult însoțitor.” Foto: Dave Subelack.

Leave a Reply