Industry

VIDEO / O scurta intalnire cu noul Director General TAROM si retragerea unui comandant

Astazi, Aeronews.ro a participat, alaturi de alti reprezentanti mass-media, la o intalnire cu noul Director General TAROM, Madalina Mezei, dupa care am asistat la salutul tunurilor cu apa pentru a marca pensionarea unui comandant al companiei, Dan Trusca, care a operat ultimul sau zbor pe ruta Munchen-Bucuresti.

Intalnirea cu reprezentantii presei a inceput la ora 11:00 in Salonul de Protocol al aeroportului Henri Coanda. Iata ce a declarat noul CEO TAROM: “Lucram la 3 scenarii pentru salvarea companiei. Un plan exact ar trebui sa se concretizeze in maxim 3 luni. Procesul de restructurare, de eficientizare a companiei, va dura pana la 10 ani. Peste 10 ani TAROM va fi tot un legacy carrier, asta va pot spune cu siguranta. Vrem ca pana atunci sa avem o flota noua, unificata, axata pe performanta.”

Madalina Mezei, noul Director General TAROM: “Lucram la 3 scenarii pentru salvarea companiei. Un plan exact ar trebui sa…

Publicată de Aeronews pe Vineri, 28 iunie 2019

Madalina Mezei a adaugat: “Ne gandim la reluarea zborurilor lung-curier, nu am abandonat aceasta idee. Noi consideram ca operarea pe rute lung-curier trebuie sa faca parte din schema TAROM, insa trebuie sa picam si pe cifre cand vorbim despre achizitionarea unor avioane widebody. In ceea ce priveste retinerea la sol a MAX-urilor, TAROM are incredere in Boeing, iar primul nostru 737 MAX ar trebui sa intre in flota in 2023.”

LIVE de la OTP / Retragerea unui comandant: Dan Gheorghe Trusca (50 de ani). 25 ani vechime la TAROM, a zburat toate…

Publicată de Aeronews pe Vineri, 28 iunie 2019

LIVE de la OTP / Retragerea unui comandant: Dan Gheorghe Trusca (50 de ani). 25 ani vechime la TAROM, a zburat toate…

Publicată de Aeronews pe Vineri, 28 iunie 2019

Pe langa intrebarile primite legate de aviatie, Madalina Mezei a raspuns si la cateva intrebari cu privire la articolul aparut in Libertatea pe 27 iunie. Tot astazi, TAROM a trimis un comunicat de presa legat de acest articol:

“Pentru o bună şi corectă informare a opiniei publice, din cauza informaţiilor apărute în spaţiul public astăzi, 28 iunie, pentru a elimina orice suspiciune şi a avea o imagine reală asupra acestui aspect, TAROM precizeaza: Ca urmare a unei decizii emise de către Curtea de Conturi a României, auditorii Curţii de Conturi au dispus TAROM măsuri de remediere a unor situaţii constatate, printre care şi recuperarea unor sume de bani de la salariaţi prin intentarea unor acţiuni în instanţă. Anumite litigii s-au stins prin depunerea în instanţă de către TAROM, a cererii de renunţare la judecată ca urmare a achitării integrale sau parţiale a presupusului debit. În această categorie se încadrează şi doamna Madalina Daniela Mezei -Directorul General TAROM, care a semnat angajament de plată în acest sens. Compania TAROM este deschisă oricărui dialog, bazat pe o informare corectă, a tuturor celor interesaţi şi vă stă la dispoziţie ori de câte ori este necesar pentru informaţii suplimentare. Reiterăm totodată faptul că o comunicare bazată pe transparenţă şi onestitate este o prioritate pentru TAROM.”

 

 

Leave a Reply