Industry

VIDEO / KLM da startul evenimentelor aniversare KLM100 si anunta initiativa Fly Responsibly

Astazi, in Hangarul 12 al aeroportului Amsterdam Schiphol, KLM a dat startul evenimentelor aniversare KLM100 cu exact 100 de zile inainte de sarbatorirea Centenarului companiei, pe 7 octombrie 2019.

KLM 100 years

Today we marked the 100th day before our 100th anniversary on October 7th. In the upcoming months we look back with pride and above all, ahead with confidence. Let’s celebrate the future together! ????????

Publicată de KLM Royal Dutch Airlines pe Sâmbătă, 29 iunie 2019

KLM este cea mai veche companie aeriana din lume care opereaza inca sub numele initial. In cadrul ceremoniei de astazi, CEO-ul KLM Pieter Elbers a confirmat ca primul Boeing 787-10 Dreamliner KLM (PH-BKA) va sosi maine dimineata (duminica) la AMS. Ieri, Grupul Air France-KLM a anuntat ca Airbus-urile A350 vor merge la AF, in timp ce KLM va receptiona Dreamlinere, decizie luata pentru eficientizarea flotelor si a operatiunilor conexe.

Tot astazi, CEO-ul KLM a anuntat initiativa “Fly Responsibly“. Intr-o scrisoare deschisa, KLM a invitat toti actorii din industria aviatica sa-si uneasca fortele pentru un viitor mai sustenabil pentru acest domeniu. Pieter Elbers: “In ultimii 100 de ani, spiritul antreprenorial KLM si pasiunea pentru inovatie au jucat un rol de pionierat in aviatie. Incepand de astazi, vom oferi celorlalte companii aeriene, gratuit, programul nostru de compensare a emisiilor de carbon CO2ZERO. Apreciem rivalitatea, insa nu cand vine vorba despre dezvoltarea sustenabila a aviatiei. In schimb, ii rugam pe ceilalti actori din industrie sa ni se alature si sa impartaseasca cu noi metodele lor pentru a ajunge, impreuna, la un viitor mai sustenabil.”

Mai multe informatii despre Fly Responsibly, aici. Detalii suplimentare despre Centenarul KLM, aici.

TODAY at Hangar 12 @ Amsterdam Airport Schiphol, KLM kicks off its Centenary celebrations exactly 100 days before…

Publicată de Aeronews pe Sâmbătă, 29 iunie 2019

 

Leave a Reply