Industry

VIDEO: KLM a lansat aplicația pentru iPad

alt

Cu un design 3D gândit special pentru iPad, app-ul KLM permite rezervarea biletelor, efectuarea check-in-ului, selectarea locului în avion, dar și găsirea de noi idei pentru următoarea vacanță.

Aplicația KLM pentru iPad (oferită gratuit în App Store) este disponibilă în 11 limbi: portugheză braziliană, chineză modernă și tradițională, olandeză, engleză, franceză, germană, italiană, japoneză, rusă și spaniolă. În 2014 aplicația va fi dezvoltată și pentru tabletele Android. Una dintre inovațiile aduse de app-ul KLM pentru iPad este selectarea viitoarei vacanțe pe baza unor criterii ca bugetul personal, temperatura la destinație sau durata zborului, totul plecând de la un glob 3D rotitor.

Posibilitatea de a avea o imagine de ansambul asupra tututor destinațiilor KLM în care trăiesc prietenii voștri de pe Facebook aliniază aplicația cu filozofia social media pentru care KLM este recunoscut. Așa cum era de așteptat, pasagerii cu un cont KLM sau Flying Blue pot accesa, cu ajutorul app-ului, informațiile personale din cont și toate datele de care au nevoie pentru călătoriile lor. Toate ofertele KLM Pack & Go vor fi afișate și în aplicația de iPad, aplicație care va fi actualizată constant pentru a răspunde așteptărilor utilizatorilor.

Un review complet al aplicatiei este disponibil pe pagina Aeronews de Facebook.

alt

alt

Leave a Reply