Features

VIDEO: Ferrari F12 versus Airbus A320

alt

Cine câștigă atunci când un Ferrari F12berlinetta se ia la întrecere cu un Airbus A320 al companiei Air Malta? Duelul a avut loc în cadrul unei eveniment organizat în scopuri caritabile.

Deși cursa a avut loc pe 9 decembrie 2012 pasionații domeniului auto și cei ai aviației o privesc cu aceeași plăcere și astăzi. Desfășurată pe aeroportul internațional din Malta, întrecerea a fost organizată cu ocazia evenimentului anual Paqpali Ghall-Istrina, care își propune strângerea de fonduri în scopuri caritabile. Protagoniștii au fost un Ferrari F12berlinetta roșu și un A320 al companiei Air Malta, înmatriculat 9H-AEN.

alt

La evenimentul respectiv a participat și campionul mondial de F1 Lewis Hamilton, care s-a mulțumit să privească de pe margine întrecerea. În pofida condițiilor meteo mai puțin favorabile, numeroși pasionați ai celor două domenii au fost martorii sprintului paralel. În final s-au strâns nu mai puțin de 178.820 de euro. Ferrari-ul a fost pilotat de Christopher Sultana, în timp ce căpitanul A320-ului a fost Patrick Calleja, secondat de copilotul Mark Attard. “Air Malta 1… Cleared for the race!… Cleared for takeoff!

http://www.youtube.com/watch?v=Wg2IKYR_VlA

Leave a Reply