Features

VIDEO: Cristiano Ronaldo, ambasador global Emirates

By 28-03-2014 September 8th, 2014 No Comments
alt

Începând de astăzi, 28 martie, Cristiano Ronaldo – deținătorul Balonului de Aur, jucător al echipei Real Madrid și căpitanul naționalei Portugaliei – este noul ambasador global Emirates.

Cu ocazia conferinței de presă ce a avut loc la Madrid, Emirates a prezentat oficial și noul clip în care Ronaldo apare alături de Pele, legenda braziliană a fotbalului. Pele – de 3 ori câștigător al Cupei Mondiale – a fost numit ambasador global Emirates în ianuarie 2014, fiind primul deținător al acestui “titlu” din 2006, de la turneul mondial din Germania, când Franz Beckenbauer a fost ales ambasador Emirates. Anunțul legat de Cristiano Ronaldo vine la doar 74 de zile înaintea debutului Cupei Mondiale din Brazilia, țara de origine a lui Pele.

Desemnat de două ori Jucătorul FIFA al Anului, Ronaldo joacă pentru echipa Real Madrid, sponsorizată de Emirates, și va participa în această vară la al 3-lea său turneu mondial. Partener FIFA din 2006, Emirates s-a implicat, ca sponsor, în Women’s World Cup, Cupele Mondiale U20 și U17, dar și Cupa Mondială FIFA. Emirates operează în prezent zboruri zilnice între Dubai și Rio de Janeiro, respectiv Sao Paulo. Compania din Dubai – “Cea mai bună linie aeriană din lume în 2013” (Skytrax) – estimează că peste 18.000 de pasageri vor zbura cu avioanele sale pe durata Cupei Mondiale.

alt

http://www.youtube.com/watch?v=OFbryriZ3is

Leave a Reply