Features

VIDEO: Cerere in casatorie pe A380 Emirates

By 05-08-2014 September 13th, 2014 No Comments
alt

O cerere in casatorie facuta in zbor, la 10,6 km altitudine, este, fara indoiala, un lucru special. Daca cererea are loc la bordul unui A380 Emirates, momentul este cu atat mai memorabil.

S-a intamplat in Onboard Lounge, pe un zbor Emirates Dubai-Brisbane operat cu A380. La scurt timp dupa decolare, Stuart Mackinnon – cu sprijin din partea purser-ului, a insotitorilor de bord si a formatiei Baradene College Concert aflata in avion – a cerut-o in casatorie pe iubita lui, Victoria Loudon. Ca imaginea sa fie completa, cererea a avut loc pe acordurile celebrei piese “What a Wonderful World” a lui Louis Armstrong, versurile fiind cantate de o talentata stewardesa. Spre bucuria lui Stuart, dar si a “complicilor” sai, Victoria a spus un “da!” raspicat.

Emirates, cel mai mare operator de A380 din lume, are 50 de exemplare in serviciul comercial si inca 90 comandate. De la introducera A380 in serviciul comercial, peste 23 de milioane de pasageri au zburat cu superjumbo. Pe langa apartamentele private la First Class si Onboard Lounge (dedicat pasagerilor First si Business), A380-urile Emirates ofera si Shower Spa, doua cabine de dus ce pot fi folosite, cate 5 minute, de pasagerii First Class. VIDEO: asamblarea apartamantelor First, Onboard Lounge si Shower Spa. Tot Emirates opereaza si cel mai scurt zbor din lume cu A380: Dubai-Kuwait, o ora si 45 de minute.

alt

 

Leave a Reply