Features

VIDEO / Boeing 727 transformat intr-o locuinta de un american

Nu este un avion prabusit, ci locuinta unui pasionat de aviatie din Statele Unite care traieste, 6 luni pe an, in fuzelajul unui 727-200 retras din serviciul comercial.

Il cheama Bruce Campbell si este un fost inginer. Pasionat de aviatie, Bruce a cumparat in 1999 fuzelajul unui Boeing 727 retras din serviciul comercial. A platit 100.000 de dolari pentru el si inca 120.000 pentru transportarea lui in actuala pozitie, respectiv pentru amenajarea interiorului si a zonei din jurul aeronavei. Boeing-ul 727 se afla intr-o zona impadurita de la marginea orasului Portland, Oregon.

Avionul sta pe coloane din beton si dispune de cateva facilitati care-l apropie de locuintele clasice: dus, alee pentru automobil, bucatarie. Bruce a incercat sa pastreze neatinse cat mai multe dintre elementele caracteristice ale avionului (butoane, cadrane) si a transformat cockpit-ul intr-un spatiu de lectura. Ca in cazul oricarei case, munca nu se termina niciodata si Campbell gaseste mereu cate ceva de facut.

Bruce are doua sfaturi pentru cei care vor sa-i urmeze exemplul. Trebuie, evident, sa gaseasca mai intai un avion si apoi terenul pe care sa-l amplaseze. De indata ce aceste doua aspecte sunt bifate, o parte problematica ar putea fi transportarea aeroanvei pana acolo. Ce face Bruce in celelalte 6 luni ale anului? Traieste in Japonia, unde cauta sa cumpere fuzelajul unui Boeing 747 scos din uz pentru a-l transforma intr-o alta locuinta.

http://youtu.be/24qBnxY0Z9w

plane-woods-home-1 plane-woods-home-2 plane-woods-home-3 plane-woods-home-5 plane-woods-home-6 plane-woods-home-15 plane-woods-home-7 plane-woods-home-8 plane-woods-home-10 plane-woods-home-14 plane-woods-home-11 plane-woods-home-13

Leave a Reply