Features

VIDEO: Black, primul smartphone Boeing

alt

Uitați de Apple iPhone, Samsung Galaxy S sau HTC One X! Scena smartphone-urilor are un nou-venit. După luni de zvonuri, Boeing a prezentat Black, noul său smartphone cu Android.

Denumit Boeing Black, smartphone-ul nu impresionează prin design sau materiale rafinate folosite la producerea lui. Boeing a gândit Black ca un device pentru oficiali guvernamentali sau alte organizații care pun preț pe siguranța informațiilor, telefonul punând accent pe acest aspect. Pe lângă anumite funcții de securitate pentru criptarea apelurilor, Boeing Black va șterge în 30 de secunde toate informațiile stocate dacă “simte” că cineva încearcă să deschidă carcasa telefonului.

Pagina dedicată noului smartphone precizează că un port adițional permite integrarea de senzori suplimentari, conectivitate prin satelit sau surse externe pentru mărirea autonomiei, dar și alte accesorii. Boeing nu a oferit informații despre prețul noului smartphone sau data când va fi disponibil, dar poartă deja discuții cu potențiali clienți. Click aici pentru video cu Boeing Black, un telefon demn de Agentul 007.

alt

alt

alt

Leave a Reply