Industry

Europa – SUA, 10 euro/segment cu Ryanair?

alt

CEO-ul Michael O’Leary a afirmat că Ryanair va oferi zboruri spre SUA, din Europa, pentru doar 10 euro dus și 7,5 euro retur după ce flota va fi extinsă cu avioane lung-curier.

Business plan-ul pentru zboruri transatlantice este deja făcut, dar CEO-ul Ryanair recunoaște că acest lucru nu se va întâmpla decât peste câțiva ani, după extinderea flotei cu avioane lung-curier. Cu ocazia conferinței Irish Hotels Federation de ieri, 26 februarie, Michael O’Leary a spus că Ryanair va oferi bilete la 10 euro către New York și Boston, respectiv 7,5 euro înapoi spre Europa. Evident, pasagerii vor plăti totul, de la mâncare, locuri cu spațiu extra, bagaje, etc.

Aceste zboruri “ultra low-cost” Ryanair nu vor decola din Dublin, ci din 12-14 orașe europene importante către tot atâtea destinații din SUA. Zborurile ar urma să înceapă la 6 luni după ce Ryanair va primi avioane lung-curier pentru asemenea operațiuni. “Nu toate locurile vor fi la 10 euro, desigur. Pentru a face profit va trebui să vindem și numeroase locuri Business sau premium”, a adăugat O’Leary. Din cauza faptului că liniile aeriene din Orientul Mijlociu plasează comenzi mari pentru avioane lung-curier, CEO-ul Ryanair nu crede că va începe zborurile spre SUA mai devreme de 4-5 ani.

alt

Leave a Reply