Industry

Un nou lounge Emirates First Class

alt

Emirates a deschis al doilea lounge First Class în terminalul 3 al aeroportului din Dubai, acesta fiind al patrulea lounge premium EK din emirat.

Situat în fața lounge-ului Business Class din terminalul 3, al doilea lounge First Class va facilita îmbarcarea pasagerilor la oricare dintre cele 14 porți situate în apropiere. Cu o suprafață de 1058 mp, noul lounge-ul Emirates (EK) înglobează numeroase elemente menite a contribui la relaxarea pasagerilor: o zonă liniștită cu 8 fotolii reglabile electric, două televizoare LED de 55 și 65 de inci, fotolii din piele, două zone pentru servirea mesei, dușuri, un centru business cu 4 stații individuale și conectivitate wi-fi la internet. Ambianța este întregită de o fântână, opere de artă contemporană, zonă pentru fumători și serviciile de 5 stele cu care Emirates și-a obișnuit pasagerii.

Aceștia au la dispoziție meniuri “a la carte” și numeroase preparate reci / calde, alături de un bar complet echipat, din dotarea căruia nu lipsesc băuturile premium. Noul lounge se adresează tuturor pasagerilor First Class Emirates și aduce podele din marmură italiană, tapițerie din piele europeană de înaltă calitate și ceasuri de perete, din aur, Rolex. De asemenea, lounge-ul oferă și indicatoare standard tactile/Braille pentru nevăzători. Prin deschiderea celui de-al doilea lounge First Class din terminalul 3, Emirates operează în total 29 de lounge-uri dedicate pe 6 continente (4 dintre acestea se află în Dubai).

{yoogallery src=[/images/stories/august2011/4/galerie/]} 

Leave a Reply