Special Offers

Turkish Airlines, promoție Miles & Smiles

alt

Membrii Miles & Smiles, programul frequent flyer Turkish Airlines, beneficiază de tarife speciale între 1 și 30 aprilie 2013 plătind cu până la 25% mai puține mile pentru biletele cumpărate.

Orașele promoționale incluse în această ofertă, care se se aplică la toate upgrade-urile, biletele one-way și cele dus-întors, sunt:

Turcia: toate rutele naționale
Europa 1: Pristina, Belgrad, Sarajevo, Skopje, Podgorica, Tiran, Sofia
Europa 2: Lviv, Donetsk, Batumi, București, Thessaloniki, Praga, Budapesta, Varșovia, Tbilisi
Europa 3: Barcelona, Torino, Genova, Bilbao, Ljubljana 

Africa de Nord și Centrală: Darusselam, Khartum, Benghazi, Misrata, Mombasa, Kinshasa, Cairo, Hurghada, Abidjan, Nouakchott, Dakar, Entebbe, Kigali, Tunis, Kilimanjaro, Sharm El Sheikh, Alexandria, Addis Ababa, Nairobi, Alger, Tripoli, Accra
Orientul Apropiat: Beirut, Tel Aviv, Aqaba
Asia Centrală: Osh, Bishkek, Maldive
Orientul Mijlociu: Shiraz, Muscat, Isfahan, Meshed, Doha, Teheran, Erbil, Suleymaniah
America de Nord: Chicago, Houston

Orientul Îndepărtat: Kuala Lumpur, Osaka

Biletele promoționale trebuie emise între 1-30 aprilie 2013 și călătoria trebuie să se înscrie tot între aceste date. Promoția acoperă toate rezervările făcute în clasele Economy și Business. Pe anumite rute promoția include și rezervările făcute la Confort Class (Premium Economy).  Promoția este valabilă doar pe zborurile Turkish Airlines și Anadolujet, nefiind validă pe zboruri code-share sau bilete emise pentru zboruri cu linii aeriene din Star Alliance.

Oferta specială Turkish Airlines se aplică tuturor zborurilor către/dinspre Turcia și către/dinspre destinații internaționale menționate mai sus. Rutele din regiuni diferite incluse în promoție nu pot fi combinate. Oferta specială permite un open jaw (aterizare într-un oraș și plecare din altul din aceeași țară) și o escală, fie pe zborul dus fie pe cel retur. Biletele nu pot fi emise “open”, fără dată de întoarcere.

Leave a Reply