Industry

Turkish Airlines, 20 de ani în România

alt

Marți, 17 decembrie, Turkish Airlines a aniversat două decenii de când operează zboruri între Turcia și România. În prezent, Turkish oferă 3 zboruri zilnice București-Istanbul Ataturk, respectiv 3 zboruri săptămânale Constanța (Mihail Kogălniceanu) – Ataturk.

2013 a fost un an aglomerat pentru Turkish Airlines, linie aeriană aflată în continuă expansiune. Compania deservește deja mai multe destinații din întrega lume decât oricare alt transportator aerian. Pe 7 iunie Turkish Airlines a aterizat și la Constanța, aeroportul internațional Mihail Kogălniceanu, aceasta fiind a 231-a destinație din rețeaua companiei. De asemenea, în 2013 Turkish Airlines a fost aleasă, pentru al treilea an consecutiv, “Cea mai bună lini aeriană din Europa” de către Skytrax cu ocazia World Airline Awards. 



Cei 20 de ani de Turkish Airlines în România au fost sărbătoriți la Bamboo Grand Ball Room în prezența artistului Horia Brenciu și a partenerilor de afaceri invitați la aniversare. Seara a continuat cu un spectacol inedit al acrobaților Xtreme, “zborul” acestora amintind de istoria și calitatea serviciilor pe care THY le oferă în întreaga lume. Cu ocazia evenimentului, Mehmet Akif Kilic, Directorul General Turkish Airlines România, a afirmat că în 2014 vrea să introducă al patrulea zbor zilnic București-Istanbul, fiind posibilă și apariția altor orașe din România deservite de Turkish Airlines.

Fondată în anul 1933 cu o flotă de numai 5 avioane, Turkish Airlines este în prezent o companie aeriană de 4 stele (pentru toate serviciile oferite) și are o flotă de 232 de avioane (pasageri și marfă). Acestea zboară zilnic spre 243 de orașe din întreaga lume, din 105 țări. Având una dintre cele mai rapide evoluții din industrie, Turkish Airlines a primit de-a lungul timpului numeroase premii dintre care amintim “Passengers Choice Awards” (Skytrax), “Best Airline Europe”, “Best Premium Economy Seats” sau “Best Airline Southern Europe”. La Multi Ani, Turkish Airlines Romania!

alt

alt

alt

alt

alt

Leave a Reply