Industry

Trei destinații noi Air France KLM

alt

La final de 2013 / început de 2014 Air France KLM își întărește poziția în America de Nord / Sud și Europa de Nord prin noi zboruri către Panama, San Francisco și Stavanger, Norvegia.

Trei zboruri saptamanale catre Panama

Incepand din noiembrie, Air France opereaza 3 zboruri saptamanale (luni, joi si sambata) spre Panama cu Boeing-uri 777-200 ce ofera 309 locuri. Air France isi largeste astfel reteaua din zona Americii Centrale, de Sud si a Caraibelor, mentinandu-si pozitia de lider european in aceasta regiune.

Doua zboruri zilnice spre Norvegia

Din 31 martie 2014 Air France va opera doua zboruri zilnice catre Stavanger (Norvegia) cu plecare de pe aeroportul parizian Charles de Gaulle. Astfel, Air France va deservi o a doua destinatie din Norvegia – dupa Oslo (trei zboruri zilnice) – si va completa oferta KLM care pune la dispozitia clientilor 5 zboruri saptamanale cu plecare de pe Schiphol.

Zboruri zilnice catre San Francisco

Din 30 martie 2014 Air France introduce o noua destinatie – San Francisco – zborurile fiind operate cu Airbus A380. Air France KLM, alaturi de partenerii lor, deservesc peste 260 de zboruri zilnice transatlantice. Aceasta colaborare are drept rezultat o retea vasta, cu tarife variate si cu posibilitati favorabile de conexiuni. In 2014 Air France va oferi pasagerilor sai posibilitatea de a zbura catre 11 destinatii din Statele Unite (cu plecare din Paris CDG): Atlanta, Boston, Chicago, Detroit, Houston, Los Angeles, Miami, Minneapolis, New York, San Francisco si Washington.

http://www.youtube.com/watch?v=1GTfXk8fPFs

Leave a Reply