Features

Travel Predictions, acum și în România

alt

KLM a lansat și în țara noastră aplicația Travel Predictions. Aceasta îți sugerează destinații de călătorie ce ți-ar plăcea și despre care nu știai până acum.

După ce-ți analizează activitatea ta de pe Facebook, aplicaţia Travel Predictions îţi poate sugera destinaţii de călătorie care ţi-ar plăcea şi despre care nu ştiai până acum. KLM oferă astfel sugestii de călătorie originale şi personalizate, bazate în întregime pe detaliile personale şi pe hobby-urile utilizatorilor. Sugestiile au la bază mii de evenimente care se derulează pe tot mapamondul, astfel că aplicaţia poate veni cu idei de călătorie foarte interesante pentru utilizatori şi grupul lor de prieteni.

KLM Royal Dutch Airlines se numără printre liderii din industria aeriană când vine vorba despre integrarea social media. Având la activ mai multe campanii de succes precum KLM Surprise, KLM Tile & Inspire sau KLM Meet & Seat, compania olandeză lansează acum noua versiune a aplicaţiei Travel Predictions, cu un nou design, noi funcţii integrate şi mai multă informaţie disponibilă.

“Dorim să continuăm această implicare a noastră pe linia de social media şi chiar să depăşim succesele pe care le-am înregistrat cu campanile KLM din trecut. Cheia succesului în cazul social media este să ai un scop bine definit şi să fii dedicat clientului. Vom putea oferi acum utilizatorilor Facebook o experienţă personalizată a planificării călătoriilor prin intermediul KLM Travel Predictions”, a declarat Alexandru Dobrescu, Country Manager Air France-KLM România.

După o testare de succes în 12 ţări (SUA, Anglia, Irlanda, India, Malaezia, Singapore, Filipine, Norvegia, Suedia, Danemarca, Finlanda şi Italia) începând cu luna aprilie a acestui an, noua versiune KLM Travel Predictions este lansată pe 11 noi pieţe: România, Brazilia, Canada, Africa de Sud, Ecuador, Panama, Peru, Elveţia, Polonia, Ungaria și Cehia. Aplicaţia poate fi accesată aici: www.travelpredictions.com

Leave a Reply