Industry

Toronto – Paris cu Air France, cât ai clipi!

alt

Pentru a promova zborul zilnic AF351 între Toronto și Paris, Air France a organizat o interesantă acțiune de marketing în centrul metropolei canadiene. Peste 600 de persoane au răspuns “Prezent!”.

Acțiunea Air France a avut ca premii – prin tragere publică la sorți – bilete pentru două cupluri la Paris și cazare, timp de patru nopți, la hotelul Best Western Folkstone Opera. Pentru a participa, doritorii au trebuit să se înscrie mai întâi online, după care au primit permisul de îmbarcare. Ulterior, ei s-au prezentat cu acesta în Piața David Pecault din Toronto, alături de pașaport, bagaje și partenerul de călătorie. Nu mai puțin de 600 de persoane au venit la fața locului, gata să fie transferate direct la aeroport și să se îmbarce pe zborul AF351 spre Paris. Cum s-a desfășurat evenimentul și care au fost cei 4 câștigători, în clipul de mai jos.

http://www.youtube.com/watch?v=WnxUVC5l4mg

Totodată, Air France ne prezintă poveștile a doi foști piloți de vânătoare – dintre care unul a evoluat alături de formația de acrobație aeriană Patrouille de France – care sunt, în prezenți, piloți de linie Air France pe Airbus A330/A340. Vedeti aici cum au trecut din carlinga supersonicelor Mirage în cockpit-ul modelelor Airbus si care sunt impresiile lor.

Leave a Reply