Features

airberlin și Boeing-ul decorat de Crăciun

airberlin continuă tradiția lansată în noiembrie 2011 și prezintă versiunea din acest an a Boeing-ului 737-800NG decorat pentru Crăciun cu mesajul “Flying home for Christmas”.

Zborul inaugural a avut loc între Dusseldorf și Copenhaga, aeronava “Merry Santa” înmatriculată D-ABMS putând fi admirată în acest livery special până în ianuarie 2014. Semnată de RAPP Germany, tema pentru 2013 aduce numeroase lumânări care decorează lateralele fuselajului. “Geamurile avionului reprezintă flăcările lumânărilor”, a declarat André Rahn, Senior Vice President Marketing. “În premieră, tema aleasă de noi este percepută diferit pe timpul zilei și pe timpul nopții”, a adăugat oficialul airberlin. Și interiorul este decorat în spiritul Crăciunului, husele ce acoperă tetierele scaunelor reflectând tema exterioară.

Decorarea aeronavei a început pe 17 noiembrie, procesul fiind efectuat de o echipă de 7 persoane airberlin technik. Folia utilizată pentru obținerea schemei cromatice speciale are o grosime de numai micro-metri, o lungime de 15,32 metri și o înălțime de 1,87 metri. Primul avion al companiei decorat de Crăciun a apărut pe airberlin.com în 2010. Ca urmare a cererilor numeroase din partea pasagerilor de a-l transpune în realitate, prima aeronavă reală cu livery de Crăciun a decolat în noiembrie 2011. airberlin este prima companie aeriană din Germania care deține un avion decorat în spiritul Crăciunului.

De asemenea, airberlin va transporta și în acest an – gratuit – bradul de Crăciun al pasagerilor care călătoresc spre casă. Oferta este valabilă pt tot parcursul lunii decembrie. Înălțimea bradului nu trebuie să depășească 2 metri. Pentru a profita de oferta airberlin, trebuie să anunțați compania cu cel puțin 48 de ore înaintea zborului că doriți transportul bradului până la destinația spre care zburați.

Leave a Reply