Industry

TAROM: 4 zboruri / zi Bucuresti-Iasi in orarul de iarna

Dupa ce Blue Air a anuntat ca va incepe operarea intre Iasi si Bucuresti, TAROM informeaza ca va opera 4 zboruri / zi pe aceasta ruta in orarul de iarna 2015 / 2016.

Orarul de zbor al acestor curse ofera posibilitatea de a calatori pe parcursul intregii zile, asigurand flexibilitate in planificarea deplasarilor efectuate in interes de afaceri sau in interes personal. Pentru calatoriile ce incep dupa 25 octombrie 2015, TAROM ofera dupa data de 01 august 2015, tarife de la 79 EUR dus-intors, in Economy. Tarifele includ bagajul de cabina in limita a 10 kg, bagajul de cala care consta intr-o piesa de 23 kg si o gustare ce contine un sandwich si o prajitura. La bordul avioanelor TAROM care opereaza pe aceasta ruta se ofera bauturi racoritoare, ceai, cafea.

Utilizand serviciul check-in online, check-in pe mobil, pasagerii TAROM au posibilitatea de a-si rezerva gratuit locul in avion si de a beneficia de 2 kg în plus la bagajul de cală (25 kg în loc de 23 kg). Biletele pot fi rezervate online pe www.tarom.ro, prin Call Center sau de la Agentiile TAROM si partenere. Foto: Alexandra Laura Anghel.

Leave a Reply