Industry

Din 30 iulie, Wizz Air imbunatateste serviciul Priority Boarding

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală și de Est, anunta îmbunătățirea serviciului Priority Boarding prin introducerea opțiunii de a aduce la bord un bagaj personal de mici dimensiuni.

Începând de astazi, 30 iulie, pasagerii care călătoresc și folosesc Priority Boarding, achiziționat individual sau ca parte a opțiunii Plus Fare sau WIZZ Privilege Pass, vor putea lua în aeronavă un bagaj personal de mici dimensiuni, în plus față de bagajul mic sau mare de cabină. Prin bagaj personal Wizz intelege o geantă de mână, o geantă de cameră foto sau un bagaj de mărimea unui laptop, care nu depășește dimenisunile maxime de 40x30x18 cm. Opțiunea include și serviciul Priority Boarding achiziționat prin intermediul serviciilor închise WIZZ XXL Seats, WIZZ Reserved Seats, WIZZ Premium și WIZZ Premium Plus. Un bagaj mic de cabină de 42x32x25 cm sau mai mic poate fi luat la bord gratuit. Dacă bagajul de cabină are dimensiuni mai mari decât cele ale bagajului mic de cabină, dar nu mai mari de 56x45x25 cm, poate fi luat la bord contra unui tarif. Nu se aplică restricții de greutate dar pasagerii trebuie să poată să-l așeze neasistați în compartimentul de bagaje de deasupra scaunelor.

György Abrán, Chief Commercial Officer Wizz Air, a declarat: „Căutăm în permanență soluții pentru a le oferi clienților noștri mai mult și, în același timp, pentru a menține tarifele scăzute în fiecare zi. La WIZZ credem că există întotdeauna oportunitatea de a face lucrurile mai bine, iar sugestiile pasagerilor ne arată că există cerere pentru servicii adiționale tarifelor scăzute pe care le oferim milioanelor de pasageri. WIZZ are o politică de bagaje generoasă, care permite accesul gratuit cu un bagaj mic de cabină sau, contra unui tarif mic, cu un bagaj mare de cabină fără limită de greutate. Prin îmbunătățirea opțiunii de Priority Boarding oferim mai multe opțiuni celor care doresc să aducă la bord un bagaj adițional, dar, în același timp, ne asigurăm că îmbarcarea rămâne confortabilă, iar spațiul în cabină suficient.”

Priority Boarding, care le permite pasagerilor să se îmbarce cu prioritate, poate fi adăugat tarifului Basic cu doar 3 Euro per loc, pe zbor, la achiziția online sau cu 4 euro la cumpărarea din aeroport. Opțiunea Plus Fare, care include Priority Boarding, a fost lansată în mai 2015 pentru a răspunde nevoii suplimentare de confort a pasagerilor și cuprinde tariful de călătorie, schimbarea locului alocat, inclusiv locurile premium, check-in în aeroport, WIZZ Flex pentru modificarea zborului, un bagaj mare de cabină și un bagaj de cală. WIZZ Privilege Pass a fost lansat în ianuarie 2014 ca un program anual pentru cei care călătoresc frecvent. Pentru un tarif anual de 99 de euro, membrii programului pot beneficia de schimbarea locului alocat, inclusiv locurile premium, prioritate la îmbarcare și un bagaj mare de cabină pe orice zbor. Foto: Ovidiu Veres.

Leave a Reply