Industry

TAP Portugal Victoria, mai multe beneficii

alt

TAP Portugal, membru Star Alliance, consolidează beneficiile oferite membrilor programului său de loialitate, Victoria, lansând o nouă campanie de promovare.

Această promoție oferă membrilor posibilitatea sa rezerve bilete de avion pentru destinații pre-selectate folosind mai puține mile decât sunt necesare de obicei. Prima destinație a anului 2014 este Londra. Pentru mai multe informatii accesati www.tapvictoria.com. Destinațiile vor varia în funcție de luna din an și în fiecare lună va exista cel putin una sau chiar mai multe in oferta. Rezervari sunt disponibile doar pentru o perioadă limitată de timp (primele zile ale fiecărei luni), cu posibilitatea de a călători până la sfârșitul aceleiași luni.

O astfel de inițiativă vizează consolidarea comunicării cu membrii actuali, precum și îmbunătățirea avantajele aderării la Victoria, permițând astfel clienților să beneficieze de posibilitatea de a calatori către unele destinații TAP folosind mai putine mile. TAP Victoria este programul de loialitate al companiei, program care numara in prezent 1,4 milioane de membri ce beneficiază de toate avantajele oferite nu numai de la TAP, ci si de cei 100 de parteneri.

http://www.youtube.com/watch?v=dHCbvurG4fA

Leave a Reply