Industry

Swiss, mai mult divertisment la bord

alt

În sezonul estival 2013 Swiss International Air Lines își extinde gama de opțiuni de divertisment la bord pe zborurile lung-curier și adaugă noua platformă “Made in Switzerland”.

Pe lângă oferirea mai multor filme pasagerilor, Swiss introduce și “Made in Switzerland”, o nouă platformă dedicată exclusiv muzicii și filmelor elvețiene. Astfel, de la 1 iulie pasagerii ce aleg zborurile lung-curier Swiss se bucură de mai multe filme. Printre titlurile disponibile regăsim blockbuster-uri de la Hollywood precum The Croods, Epic, dar și succese clasice ca Shrek, Madagascar sau Wallace & Gromit. Pentru a facilita selecția, Swiss a adăugat în revista in-flight și o nouă pagină dedicată divertismentului pentru copii.

Mai mult, oferta actuală de 90 de filme și programe TV disponibilă la bordul avioanelor lung-curier Swiss va fi extinsă la 130 până în octombrie 2013. Dintre noutățile ce vor fi introduse amintim seria completă de documentare TV “Galapagos” creată de David Attenborough. Pe aeronavele lung-curier Swiss rulează deja un spot promoțional “Let Swiss Entertain You” menit a informa pasagerii despre noile schimbări și a-i ajuta să aleagă mai ușor din oferta extinsă de divertisment.

alt

http://www.youtube.com/watch?v=xNMdhr5EGXc

Leave a Reply