Industry

Star Alliance: 20 de ani si un milion de mile ce pot fi castigate

Astazi, 14 mai 2017, Star Alliance implineste 20 de ani. Pentru a marca momentul, prima si cea mai mare alianta aeriana din lume va ofera posibilitatea de a castiga un milion de mile, suficiente pentru a zbura in jurul lumii, la First Class, cu inca o persoana.

Pe 14 mai 1997, la Frankfurt, 5 companii aeriene – Lufthansa, Air Canada, Thai Airways, Scandinavian Airlines si United – fondau Star Alliance. Astazi, cei 28 de membri deservesc 1300 de aeroporturi din 191 de tari, oferind 18.400 decolari zilnice. Pentru a marca aniversarea celor 20 de ani, Star Alliance organizeaza un concurs care se desfasoara intre 14 mai si 31 iulie 2017. Marele premiu: un milion de mile in cadrul unuia dintre cele 21 de programe Frequent Flyer participante la competitie.

Ce trebuie sa faceti? Accesati www.staralliance.com/mileagemillionaire si selectati programul Frequent Flyer in care doriti sa castigati milele, apoi introduceti numarul programului FF personal. Cei care nu sunt membri inca pot participa la concurs inscriindu-se online si primind un numar de membru. Apoi, partajati o fotografie de profil sau un selfie impreuna cu o experienta culturala favorita. O aplicatie foto va uni cele doua imagini, oferindu-va apoi doua siluete unice, una fiind necesara pentru a intra in concurs.

Pasul 3: descrieti, pe scurt, experienta culturala favorita si care este legatura din aceasta si campania aniversara 20 de ani cu tema “Conectand oameni si culturi”. La final, oferiti detaliile personale de contact pentru cazul in care sunteti declarat castigator. Concursul este disponibil in 9 limbi: chineza (simpla si traditionala), engleza, franceza, germana, coreeana, japoneza, portugheza si spaniola. Un juriu format din experti, printre care si un reprezentant National Geographic, va analiza propunerile primite din toata lumea si va anunta castigatorii pe 28 septembrie.

Ce puteti face cu un milion de mile? Puteti zbura in jurul lumii la First Class impreuna cu partenerul / partenera, un membru al familiei sau un prieten. De asemenea, puteti invita 20 de prieteni intr-o vacanta de neuitat in Hawaii (exemplu valabil pentru zboruri cu plecare din Canada). Succes!

Leave a Reply