Industry

Situatia zborurilor pe aeroporturile Capitalei – duminica, 26.01, ora 20:00

alt

Pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti (AIHCB) şi Aeroportul Internaţional Bucureşti Băneasa Aurel Vlaicu (AIBB AV), traficul aerian se desfăşoară normal, în condiţii de iarnă.

UPDATE ora 20:00 Cursa Austrian Airlines 787/788 Viena – Bucureşti – Viena a fost anulată din motive tehnice. Unele zboruri au înregistrat întârzieri de până în 30 de minute la decolare, determinate de necesitatea degivrării aeronavelor, întârzieri care doar punctual depăşesc 30 de minute.

UPDATE ora 18:00 Informaţii în timp real despre situaţia zborurilor pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti (OTP) pot fi găsite pe www.bucharestairports.ro/otp. Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti recomandă pasagerilor să îşi ia măsurile necesare pentru a se prezenta în timp la aeroport.

UPDATE ora 15:00 Din cauza condiţiilor meteo de pe aeroportul din Salonic, TAROM a anulat cursa 275/276 Bucureşti – Salonic – Bucureşti.

UPDATE ora 12:00 Nici o cursă nu este anulată pe Aeroportul International Henri Coandă din cauza condiţiilor meteo. Unele zboruri înregistrează întârzieri de până în 30 de minute la decolare, determinate de necesitatea degivrării aeronavelor, întârzieri care doar punctual depăşesc 30 de minute. Pe ambele aeroporturi sunt asigurate condiţiile pentru desfăşurarea în deplină siguranţă a operaţiunilor aeriene.

Ora 08:00 Pistele, platformele şi căile de rulare ale AIHCB şi AIBB AV sunt deschise şi operaţionale. Pe ambele aeroporturi ale Capitalei se intervine constant cu utilaje proprii pentru menţinerea suprafeţei de mişcare în condiţii optime, pentru desfăşurarea în siguranţă a operaţiunilor aeriene.

Leave a Reply