Features

Sir Richard Branson si un gest frumos

alt

Fondatorul Virgin Atlantic a decis sa boteze unul dintre Boeing-urile 787-9 Dreamliner in memoria lui Quinton Garrathy, insotitor de bord care a fost accidentat mortal in St. Lucia, Caraibe.

Dreamliner-ul respectiv va fi botezat “Olivia-Rae“, acesta fiind numele fiicei in varsta de 4 luni a lui Quinton, insotitor de bord Virgin timp de 15 ani. “De fiecare data cand avionul va zbura, va fi ca si cand Olivia-Rae se afla mai aproape de tatal ei.” Quinton Garrathy (38 de ani), unul dintre cei mai populari insotitori de bord Virgin Atlantic, a fost accidentat mortal in St. Lucia (Caraibe) pe 2 august cand se intorcea din oras, unde iesise cu prietenii la o petrecere.

In jurul orei locale 1:38 AM, Quinton a fost lovit de un SUV negru Hyundai si a murit in urma ranilor. Soferul masinii nu avea decat 18 ani si, dupa ce a fost interogat de Politie, a fost eliberat, fiind acum cercetat in libertate. Inmormantarea lui Quinton va avea loc vineri, 29 august, peste 500 de persoane – colegi, prieteni si vecini – fiind asteptati in orasul sau natal. In semn de respect, numerosi colegi de la Virgin Atlantic vor purta uniformele companiei. Ash, fratele celui decedat, i-a rugat pe ceilalti participanti sa poarte haine cat mai deschise la culoare, in acord cu firea exuberanta a lui Quinton.

Primele destinatii 787 Dreamliner Virgin Atlantic.
Birthday Girl, primul 787-9 Virgin Atlantic.

alt

alt

Leave a Reply