Concurs

CONCURS Air France KLM si Aeronews: castiga doua carduri Flying Blue Silver

By 26-08-2014 September 15th, 2014 No Comments
alt

Pana pe 31 august, Air France KLM si Aeronews va ofera posibilitatea de a castiga doua carduri Flying Blue Silver. Castigatorii – desemnati prin tragere la sorti – vor fi anuntati pe pagina Aeronews de Facebook luni, 1 septembrie, la ora 12:00.

Viata este mai dulce cu Flying Blue” este numele aplicatiei de Facebook Air France KLM despre care v-am spus in momentul lansarii. Accesand aplicatia pana pe 31 august (duminica), toti utilizatorii de Facebook isi pot realiza filmul calatoriilor din anul 2013. Toti cei care vor rula aplicatia, in anumite conditii, vor putea primi Mile Bonus si vouchere de calatorie, dupa cum urmeaza:

– Non-membrii Flying Blue vor primi pana la 2500 de Mile Bonus
– Membrii Flying Blue un voucher de calatorie de 50 de euro

Aplicatia este disponibila aici: https://apps.facebook.com/flyingbluero/

Avantajele cardului Flying Blue Silver

Flying Blue este numele programului de fidelitate Air France KLM. Atunci cand te inscrii esti membru Ivory, iar dupa 15 segmente de zbor realizate intr-un an ajungi la nivelul Silver si te poti bucura de avantajele de mai jos:

– posibilitatea de a lua doua bagaje de cala
– acces prioritar la check-in si imbarcare prin Sky Priority
– mile suplimentare la orice zbor
– acces la locuri preferentiale in avion la tarife mai mici

Cum participi la concurs

Avantajul concursului Air France KLM si Aeronews este ca va ofera posibilitatea de a deveni membru Silver fara a efectua cele 15 segmente de zbor de care aminteam mai sus (sau 25.000 mile). Iata ce trebuie sa faci pentru a te inscrie in concurs:

1. Acceseaza aplicatia de Facebook si fa-ti clipul calatoriilor tale de anul trecut.

2. Dupa ce ai facut filmuletul, pune link-ul, intr-un comentariu, pe pagina Aeronews de Facebook la postarea cu acest concurs si precizeaza in ce destinatie ai vrea sa ajungi zburand cu Air France sau KLM.

3. Luni, 1 septembrie, cei doi castigatori vor fi desemnati prin tragere la sorti si anuntati pe pagina Aeronews de Facebook la ora 12:00. Succes!

alt

Leave a Reply