Industry

Saptamana ucenicului de aeroport pe OTP

alt

Marți, 11 februarie, Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti (CNAB) a organizat un concurs de artă culinară în noul terminal Plecări al Aeroportului Internațional Henri Coandă (OTP).

La concurs au participat 12 tineri din Centrul de plasament Pinocchio nr. 1 şi Complexul Sfântul Spiridon Bucureşti, jurizarea fiind făcută de maestrul bucătar Bernard Nemnom. Specialităţile pregătite de tinerii bucătari au putut fi degustate de pasagerii aflațiu în tranzit prin aeroport. Acest eveniment face parte din proiectul „Săptămâna ucenicului de aeroport”, prin care Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti (CNAB) a oferit unor tineri defavorizaţi ocazia de a efectua stagii de pregătire la una dintre companiile de catering care îşi desfăşoară activitatea pe Aeroportul Internațional Henri Coandă.


Campania constă în dezvoltarea unui cadru pentru desfăşurarea unor servicii de consiliere motivaţională şi vocaţională, precum şi de orientare profesională pentru un număr de 12 tineri care se pregătesc să părăsească Centrul de plasament Pinochio nr. 1. şi Complexul Sfântul Spiridon – centru de coordonare, consiliere, evaluare și suport, și este compusă din trei etape: cea dintâi a constat într-un ”Airport Visit Tour”, cea de-a doua s-a constituit într-un stagiu la compania de catering Alpha Rocas SA, iar cea de-a treia etapă va reprezenta o demonstraţie culinară de excepţie făcută de maestrul bucătar Bernard Nemnom şi fosta finalistă Masterchef, Mimi Nicolae. Mai multe fotografii de la eveniment sunt disponibile aici.

alt

alt

alt

Leave a Reply