Industry

Noul lounge Turkish Airlines din Istanbul

alt

Situat în zona plecări din aeroportul Ataturk, Turkish Airlines Lounge Istanbul, ce acoperea până acum o suprafață de 3500 mp, a fost extins cu 2400 mp (+40%).

În prezent, Turkish Airlines – “Cea mai bună companie aeriană din Europa” în ultimii 3 ani (Skytrax) – oferă zboruri către 105 țări, o performanță neegalată încă de altă companie aeriană la nivel mondial. Pentru a se ridica la înălțimea pasagerilor săi, Turkish Airlines a extins lounge-ul din aeroportul Istanbul Ataturk. Noutatea este reprezentată de încă un etaj care completează spațiul deja existent, scara în spirală și globul pământesc, detaliu ce reflectă ambițiile globale Turkish Airlines.

Noua secțiune a lounge-ului mărește capacitatea acestuia la peste 1000 de persoane. Spațiul existent – care includea un loc de joacă pentru copii, o bibliotecă, mese de biliard, cameră de rugăciuni și zonă pentru teleconferințe – a primit o nouă zonă de relaxare, cabine de duș și paturi suplimentare pentru masaj. Lounge-ul Turkish Airlines este operat de partenerul catering TURKISH DO&CO, grup care a primit în mod constant premii pentru delicatesele servite pasagerilor Turkish Airlines. Gustările reci și calde sunt oferite oaspeților în funcție de momentul zilei, numeroase preparate fiind gătite la fața locului pentru maximum de prospețime și savoare. Băuturile atent selecționate completează oferta culinară. 

alt

În materie de design, lounge-ul combină elemente moderne și tradiționale, din spațiul ce reflectă ospitalitatea turcă nelipsind accesul Wi-Fi la internet. Scara în spirală care unește cele două zone ale loung-ului este completată de o gradină cu tei, amintind astfel de cele întâlnite în Istanbul. Din lounge-ul Turkish Airlines nu lipsește o machetă a orașului, oaspeții având ocazia să facă un tur virtual la bordul unei mașini de raliu. Accentuând implicarea Turkish Airlines în lumea sportului, mai ales în Turkish Airlines Open, lounge-ul include și un simulator de golf.
 
Dacă vreți să aflați mai multe despre bucătăria turcă, lounge-ul oferă delicatese cu specific local, alături de aromele internaționale. Spre exemplu, pasagerii pot gusta specialități de patiserie create pe baza unor rețete de la cunoscutul magazin vienez Demel. Maeștrii-bucătari pregătesc în lounge specialități cu specific turcesc precum Manti și Gozleme, respectiv Turkish Pide și Borek. Ospitalitatea Turkish Airlines este completată, în întreg lounge-ul, de fructe, salate, aperitive și alune. Mai multe fotografii cu noul lounge, pe pagina Aeronews de Facebook.

alt

Leave a Reply