Industry

“Meet the Dreamliner” LOT Polish Airlines

By 25-05-2013 September 8th, 2014 No Comments
alt

La invitația Regional Air Suport Aeronews a participat pe 25 mai la evenimentul “Meet the Dreamliner” dedicat Boeing-ului 787 LOT Polish Airlines și Poloniei ca destinație turistică.

La eveniment au participat agenți de ticketing, parteneri LOT Polish Airlines și reprezentanți ai agențiilor de turism. Am remarcat și numeroși copii care au preferat reuniunea cu caracter informal, tipică unei zile de weekend, în fața unei ieșiri în parc. Seduși de Dreamliner-ul LOT Polish Airlines copiii au încercat să deseneze cât mai frumos revoluționarul avion. În acest timp părinții au vizionat filme și informații legate de Boeing-ul 787 LOT, o prezentare a companiei și un documentar despre Polonia.

Nu au lipsit tragerile la sorți în urma cărora s-au câștigat materiale promoționale LOT Polish Airlines, bilete pe rutele scurt-curier ale companiei dar și marele premiu, un bilet pe un zbor intercontinental cu Dreamliner-ul LOT. S-au acordat, de asemenea, și diplome către agenții de ticketing prezenți ce atestă cunoștințele lor legate de Boeing-ul 787 LOT. Așa cum Aeronews v-a informat deja, LOT Polish Airlines va relua zborurile comerciale cu Dreamliner pe 5 iunie și va primi încă două 787 până la sfârșitul lunii august.

Cele 3 Boeing-uri 787 pe care LOT le are acum în flotă (SP-LRA, SP-LRB și SP-LRC) oferă 252 de locuri în total și 3 clase de călătorie. Elite Club – “mai mult decât clasa Business”, așa cum afirmă LOT – oferă 18 locuri ce se transformă în paturi complet plate, dispuse în configurație 2-2-2. Fotoliile au o lățime de 54 cm și o lungime de 190 cm, monitoarele sistemului in-flight entertainment având diagonala de 15 inci. Urmează clasa intermediară Premium Club, cu 21 de locuri dispuse în configurație 2-3-2. Aici scaunele au o lățime de 50 cm și monitoarele, o diagonală de 12,4 inci. În ceea ce privește clasa Economy, Dreamliner-urile LOT oferă 213 locuri configurate 3-3-3, lățimea unui scaun fiind de 43 cm. Ecranele sistemului de divertisment la bord au o digonală de 8,9 inci.

Ca și la bordul altor Dreamliner-uri, pasagerii LOT se bucură de iluminare ambientală cu LED-uri (Dynamic Lighting) care simulează diferite părți ale zilei – răsărit, apus, etc – dar și de geamurile cu 30% mai largi decât la alte aeronave. Acest detaliu permite ca și pasagerii așezați pe scaunul din mijloc să se bucure de panoramă și creează impresia de spațiu la bord. Filtrele HEPA au grijă să mențină aerul curat în interiorul aeronavei iar spațiile de depozitare de deasupra scaunelor – mai largi – permit poziționarea verticală a bagajelor voluminoase de cabină. Toate locurile din interiorul Boeing-urilor 787 LOT dispun de priză pentru alimentarea gadget-urilor și de port USB, daca vreți să vizionați fotografiile sau filmele din arhiva personală.

http://www.youtube.com/watch?v=wOm5F4gT-kw

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

Leave a Reply