Special Offers

Promotie Air France-KLM: Rio de Janeiro si Havana, 559 EUR dus-intors

Cele doua destinatii sunt disponibile la pretul promotional de 559 euro dus – intors, cu toate taxele incluse. Promotia este valabila intre 18 si 24 martie.

Calatoria trebuie sa aiba loc in urmatoarele perioade:

Rio de Janeiro: perioada de incepere a calatoriei este intre 15 martie – 30 mai, cu mentiunea ca perioada de intoarcere se intinde pana pe 7 iulie.
Havana: perioada de calatorie este intre 15 mai – 30 iunie si 15 august – 30 septembrie, iar perioada de intoarcere este intre 1 iunie – 15 iulie si 1 – 30 septembrie.

Ofertele sunt disponibile pe www.airfrance.ro si www.klm.ro, dar si la agentiile de turism. De notat ca tarifele promotionale de mai sus permit o oprire gratuita la dus sau la retur pentru cei care doresc sa viziteze Parisul sau Amsterdamul. Mai mult, incepand cu 30 martie 2015, prin introducerea celei de a 4-a frecvente zilnice intre Bucuresti si Paris, pasagerii Air France vor beneficia de timp de corespondenta foarte scazut in aeroportul Charles de Gaulle (aproximativ doua ore pentru Havana si Rio de Janeiro). Noi am cautat tarifele in sistem si se verifica. Spor la rezervat!

Leave a Reply