Special Offers

Promotie Air France KLM: 100 destinatii lung-curier cu pana la 40% mai ieftine

Air France KLM lanseaza cea mai importanta campanie promotionala din an, reducand pretul biletelor de avion cu pana la 40%.

Vor beneficia de preturi speciale peste 100 de destinatii din America de Nord, America de Sud, Asia, Africa, dar si din zona Caraibelor si a Oceanului Indian. In premiera pentru Romania, campania s-a conturat tinand cont de optiunile de calatorie ale romanilor, astfel ca in lista destinatiilor cu preturile cele mai mici se afla principalele puncte de calatorie ale pasagerilor romani: Asia si America de Nord.

Pe continentul nord – american preturile incep de la 540 euro pentru un bilet dus-intors la Miami, 569 euro pentru un bilet dus-intors la Toronto si 584 euro pentru un bilet dus-intors la New York, Boston si Montreal. Pentru calatorii care isi doreau sa ajunga in Brazilia, Air France KLM a pus in vanzare bilete incepand de la 599 euro de persoana, dus-intors, incluzand o reducere de 35 – 40% fata de pretul normal al biletului.

Asia este o destinatie excelenta pentru o prima calatorie intercontinentala iar preturile disponibile contribuie si ele din plin la aceasta concluzie. Pasionatii de calatorii isi pot achizitiona bilete cu pana la 50% discount, cu preturi incepand de la 499 euro pentru Mumbai, Delhi, Beijing si de la 519 euro pentru Hong Kong si Shanghai. Pentru turistii care isi doresc sa exploreze unul dintre cele mai dezvoltate state din lume, compania a pus in vanzare bilete spre Singapore de la 559 euro de persoana, dus-intors. Turistii vor putea sa isi rezerve destinatia dorita pana pe 26 ianuarie 2016, iar calatoria va trebui efectuata pana pe 26 iunie 2016 (data intoarcerii in tara).

Amsterdam de la 139 euro, tarif disponibil tot anul pentru calatorii romani

O alta veste buna pentru calatori este scaderea tarifului de baza pentru calatoriile Bucuresti – Amsterdam. Daca pana acum cel mai mic tarif disponibil (in afara promotiilor) era 159 euro de persoana, dus-intors, incepand de luna aceasta tariful de baza pentru calatoriile la Amsterdam scade la 139 euro. Pretul de 139 euro este disponibil pentru biletele achizitionate cu minim 14 zile inainte de calatorie si este valabil pentru calatoriile de minim 3 zile sau cu o sambata inclusa. Preturile promotionale sunt disponibile atat la achizitiile facute pe platformele online www.airfrance.ro si www.klm.ro, cat si la agentiile de voiaj si tour operatorii autorizati.

Leave a Reply