Industry

Promoție Emirates First și Business Class

alt

Pentru călătoriile First sau Business Class către/via Dubai, Emirates oferă una sau două nopți de cazare gratuită la cele mai luxoase hoteluri din oraș.

Promoția este valabilă pentru călătoriile efectuate între 1 august-30 septembrie 2011 și pentru rezervările făcute până la 31 iulie. Pasagerii First Class vor primi două nopți de cazare gratuită la hotelul Armani, situat în Burj Khalifa, sau la hotelul Jumeirah Zabeel Saray, situat pe insula The Palm Jumeirah. Pentru pasagerii Business Class, Emirates oferă o noapte de cazare gratuită fie la hotelul The Address Dubai Marina, fie la hotelul Jumeirah Emirates Towers. Cazarea include mic dejun bufet. De asemenea, se oferă viză gratuită pentru 4 zile.

Pasagerii cazați la Armani Dubai sau The Address Dubai Marina beneficiază de acces preferențial la platforma panoramică At the Top”, aflată la etajul 124 în Burj Khalifa, cea mai înaltă clădire din lume. De asemenea, pasagerii care aleg Jumeirah Zabeel Saray sau Jumeirah Emirates Towers beneficiază de acces gratuit la parcul acvatic Wild Wadi, situat lângă Burj Al Arab.

Leave a Reply