Industry

Primul zbor Blue Air Bucuresti-Glasgow, peste 95% grad de ocupare

Pe 17 decembrie, Blue Air a deschis ruta Bucuresti-Glasgow. Primul zbor s-a bucurat de un real succes din punct de vedere al gradului de ocupare, peste 95%.

Cursa directa intre Bucuresti si Glasgow – despre care am mai vorbit pe Aeronews – este disponibila in fiecare zi de joi si duminica, atat in orarul de iarna 2015 – 2016, cat si in orarul de vara 2016. Gheorghe Racaru, Director General Blue Air: “Avand in vedere potentialul turistic al Romaniei, cat si cel al Scotiei, suntem convinsi ca aceasta noua ruta va fi foarte populara in randul pasagerilor care calatoresc in scop turistic, iar frecventele de zbor puse la dispozitia pasagerilor se pliaza perfect si pe nevoile celor care calatoresc in interes de afaceri. In zona orasului Glasgow exista o comunicate importanta de romani care isi desfasoara activitatea profesionala, iar lansarea acestei noi rute inainte de sarbatorile de iarna a fost special aleasa pentru ca ei sa se poata bucura impreuna cu familia si prietenii de aceasta perioada minunata a anului.

In afara celor peste 20 de noi rute lansate recent de catre compania Blue Air, atat din Romania, cat si pe bazele externe din Torino Caselle si Larnaca, am placerea si mandria de a aminti ca la sfarsitul acestui an compania noastra a obtinut inregistrarea IOSA. Aceasta inregistrare este de o imprortanta majora pentru orice companie aeiana si a fost obtinuta in urma parcurgerii cu succes a unui audit creat sa analizeze managementul operational si procedurile de control ale unei companii aeriene. Ea reprezinta doar o parte din eforturile noastre de a oferi pasagerilor nostri cele mai inalte standarde de siguranta si calitate a zborului.”

Glasgow Airport Pic Peter Devlin

Rute Blue Air:

din Bucuresti: Barcelona, Birmingham, Bologna, Bruxelles, Castellon, Catania, Dublin, Florenta, Glasgow, Hamburg, Iasi, Koln, Larnaca, Liverpool, Londra, Lyon, Madrid, Malaga, Milano (Bergamo), Milano (Linate), Napoli, Nisa, Paris, Roma, Stockholm, Stuttgart, Torino (Caselle), Valencia
din Bacau: Bologna, Bruxelles, Catania, Dublin, Liverpool, Londra, Madrid, Milano(Bergamo), Paris, Roma, Stuttgart, Torino (Caselle)
din Cluj – Napoca: Dublin, Liverpool
din Constanta: Atena, Milano (Bergamo), Larnaca (via Atena)
din Iasi: Barcelona, Bruxelles, Koln, Londra, Paris, Roma
din Larnaca: Atena, Salonic, Londra
din Sibiu: Koln, Stuttgart
din Torino (Caselle): Atena, Bari, Catania, Ibiza, Lamezia Terme, Londra, Madrid, Menorca, Palma de Mallorca, Stuttgart

Leave a Reply