Industry

Premiu pentru app-ul Air France Music

alt

Aplicația a fost premiată cu ocazia Strategies / Amaury Media Marketing Grand Prix ce recunoaște cele mai bune realizări în online și pentru mobile implementate între 02.2012 și 01.2013.

Air France Music, aplicația pentru iPhone, a câștigat un premiu în cadrul categoriei “Aplicații mobile / tablete” juriul apreciind conceptul său original. Ce poate fi mai inovator decât să ridici propriul iPhone către cer pentru a identifica piese audio ascunse între nori cu care poți realiza mai apoi propriul playlist? Lansat în noiembrie 2012, app-ul Air France Music (disponibil gratuit în App Store) oferă utilizatorilor posibilitatea de a călători pentru a descoperi cele mai noi melodii în funcție de unde aterizează. Din Paris până în Tokyo via Buenos Aires fiecare cer are propriile melodii. Succesul nu s-a lăsat așteptat, la doar 4 luni după lansarea aplicației aceasta fiind descărcată de peste 60.000 de utilizatori.

Grație app-ului “Music in the Sky”, fanii Air France Music pot, în premieră, să asculte la sol piese care până acum erau disponibile doar în aer, la bordul aeronavelor Air France. În plus, de câteva ori pe an Air France Music le oferă fanilor șansa de a câștiga melodii care nu au fost încă lansate, bilete la concert și bilete de avion prin descoperirea jocurilor ascunse pe cer. Ambele aplicații – Air France Music și Music in the Sky – vor fi oferite în curând și pe platforma Android. Până acum pagina Air France Music de Facebook are peste 167.000 de fani.

http://www.youtube.com/watch?v=i4DmlcXvTHo

Leave a Reply