Industry

Premiu pentru aeroportul Henri Coandă

alt

Pe 23 mai Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti (OTP) a câştigat trofeul Euro Annie Award “Aeroportul cu cea mai rapidă creştere”. Premiile sunt acordate de portalul anna.aero.

Aeroportul Henri Coandă a câștigat distincția respectivă în categoria aeroporturilor care au înregistrat între 5 şi 10 milioane de pasageri în 2012. “Euro Annie Awards” sunt acordate de către portalul “Airline Network News and Analysis” (www.anna.aero), portal specializat în planificare de rute aeriene şi analize exhaustive realizate de experţi britanici din domeniul aviaţiei civile.
 
Prin câștigarea premiului “Fastest growing airport” OTP a devansat Aeroportul Marsilia, nominalizat drept contracandidat direct în aceeaşi categorie. Printre aeroporturile premiate în acest an cu distincţii “Euro Annie Awards” se numără cele din Dusseldorf, Malta, Varşovia, Istanbul, Paris, Adana, Vilnius şi Oslo. “Euro Annie Awards” au fost acordate pe 23 mai 2013 conform datelor de trafic ale celor peste 300 de aeroporturi din Europa şi companiilor aeriene care operează pe acestea.
 
Încă de la înfiinţare Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti (CNAB) şi-a asumat misiunea de a dezvolta unul dintre cele performante sisteme aeroportuare europene şi de a deveni un model de urmat, la nivel mondial, prin promovarea celor mai înalte standarde în calitatea serviciilor, protejarea resurselor şi a mediului, dar şi a unui nivel ridicat de responsabilitate socială.

Leave a Reply