Industry

Peste 1 milion de pasageri pe aeroporturile Capitalei in primele doua luni

By 17-03-2014 September 8th, 2014 No Comments
alt

Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti (CNAB) a înregistrat, în fiecare din ultimele patru luni, creşteri accentuate ale traficului aerian de pasageri.

În primele două luni ale anului 2014, pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti şi Aeroportul Internaţional Bucureşti-Băneasa Aurel Vlaicu traficul aerian a depăşit un milion de pasageri, atingând nivelul-record pentru lunile de iarnă de 1.006.782 pasageri. În februarie 2014, numărul total al pasagerilor care au tranzitat aeroporturile bucureştene a crescut cu 8,13% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

Aceste rezultate sunt efecte directe ale măsurilor întreprinse de Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti de a atrage noi companii aeriene şi de a extinde numărul de rute operate de la Bucureşti. Anul trecut, cele două aeroporturi ale Capitalei – Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti şi Aeroportul Internaţional Bucureşti Băneasa-Aurel Vlaicu – au fost tranzitate de 7.649.503 de pasageri, numărul de mişcări aeronave (aterizări şi decolări) ridicându-se la 95.984.

Leave a Reply