Industry

Party BA pentru zborurile A380 la Hong Kong

By 29-10-2013 September 8th, 2014 No Comments
alt

Pentru a marca lansarea zborurilor spre Hong Kong cu A380, British Airways a organizat o petrecere care a reunit câteva dintre cele mai puternice simboluri ale Marii Britanii.

Așa cum v-am informat aici, BA a început zborurile Londra Heathrow-Hong Kong pe 22 octombrie. A380-urile companiei pot fi experimentate pe unul dintre cele două zboruri zilnice, mai precis BA25 Londra – Hong Kong şi BA26 Hong Kong – Londra. Odată cu lansarea zborurilor Londra – Hong Kong cu Airbus A380, BA a organizat o petrecere. Alături de Keith Williams, CEO-ul British Airways, și oameni de afaceri marcanți s-au mai aflat cântăreața Leona Lewis, designerul Alice Temperley (Membră a Ordinului Excelenţei, acordat de Imperiul Britanic) și modelul Georgia May Jagger, fiica celebrului solist al trupei Rolling Stones. Evenimentul a avut loc la finalul săptămânii trecute, pe Aeroportul Internațional Hong Kong.

“Ziua de astăzi marchează un nou moment de referinţă de-a lungul relațiilor care leagă Hong Kong-ul şi Londra, două mari centre ale lumii. De mai bine de trei sferturi de secol, acest oraş reprezintă un punct important al reţelei de destinații British Airways. Suntem încântaţi că vom primii care vor folosi aeronavă A380 pentru zboruri non-stop între Hong Kong şi Europa,” a declarat Keith Williams, CEO British Airways.

Intitulat “Gig on a Wing”, evenimentul a început cu o prezentare de modă semnată de celebrul designer britanic Alice Temperley, care i-a încântat pe invitaţi cu ţinute pentru Primăvara/Vara 2014 din colecţia premiată Temperley London. Modelele au coborât scara aeronavei A380 pe podiumul de prezentare British Airways, special amenajat ca pista unui aeroport. Prezentarea de modă a fost urmată de un concert live oferit în exclusivitate de artista premiată cu mai multe discuri de platină, fosta câştigătoare a competiţiei X-Factor, Leona Lewis. Lewis şi-a interpretat melodiile pe o scenă amenajată la acelaşi nivel cu aripa de 80 de metri a superjumbo-ului Airbus. După concert, Leona Lewis a declarat: “A fost o experienţă incredibilă să cânt pe aripa aeronavei British Airways A380, un moment pe care nu îl voi uita niciodată.

Supermodelul Georgia May Jagger, fiica legendarului membru al trupei Rolling Stones, Mick Jagger, a urcat pe scenă alături de Keith Williams, încheind seara cu o tombolă specială. Tragerea la sorți a avut ca premii două bilete British Airways spre Londra în cabina Club World (Business) a noului A380 şi cazare la hotelul Langham London. Georgia May Jagger a declarat: “Sunt încântată că British Airways m-a invitat la Hong Kong pentru primul zbor cu A380. Serviciile, meniurile şi paturile disponibile la bord nu se compară cu nici o altă ofertă din industrie şi mă ajută de fiecare dată să sosesc la destinaţie perfect odihnită. Îmi place foarte mult Hong Kong-ul şi abia aştept să mă întorc aici pentru a petrece mai mult timp în acest oraş extraordinar”.

alt

alt

Leave a Reply