Industry

Parteneriat SWISS – Peninsula Hotels

alt

SWISS extinde parteneriatul cu Peninsula Hotels, parteneriat prin care chef-ul executiv al grupului hotelier, Florian Trento, pregătește delicatese pentru oaspeții SWISS First și Business Class.

Pe lângă ruta Hong Kong-Zurich, unde pasagerii premium SWISS se bucură din 2009 de preparatele culinare semnate Florian Trento, în următoarele luni și pasagerii zborurilor SWISS din Bangkok, Shanghai și Beijing le vor putea savura. Mai precis, ele vor fi introduse în martie pe cursele dinspre Bangkok, din iunie pe zborurile din Shanghai și din septembrie pe ruta Beijing-Zurich. Toate creațiile culinare ale lui Trento combină legăturile puternice pe care le are cu Elveția, unde s-a născut, și filozofia de 5 stele a grupului hotelier Peninsula.  

Delicatesele lui Florian Trento fac parte din conceptul premiat “SWISS Taste of Switzerland.” Prin intermediul acestuia, SWISS le oferă pasagerilor First și Business Class pe zboruri cu plecare din Elveția creații culinare ale unor renumiți chefs elvețieni, din diferite zone ale țării. În 2009, programul a depășit pentru prima dată granițele Elveției, când parteneriatul cu Peninsula Hotels a adus delicatesele lui Trento pe ruta Hong Kong-Zurich. Creațiile lui Florian – schimbate o dată la trei luni, în acord cu conceptul Taste of Switzerland – sunt însoțite de o selecție rafinată de brânzeturi și vinuri din regiunea elvețiană promovată.

alt

Leave a Reply