Industry

Parteneriat flydubai și Qantas Airways

By 30-10-2013 September 8th, 2014 No Comments
alt

Fără a fi la fel de complex precum alianța Qantas-Emirates, acordul cu flydubai permite pasagerilor Qantas să rezerve zboruri de conexiune din Dubai pe rutele flydubai pe un singur bilet.

“Acordul nostru cu flydubai extinde rețeaua Qantas dincolo de Dubai, către destinații unde Emirates nu zboară”, a afirmat un purtător de cuvânt al companiei australiene. “Dintre toate destinațiile flydubai, aproximativ 30 sunt orașe spre care Emirates nu oferă zboruri directe, printre acestea numărându-se Alexandria, Belgrad și Kathamndu”, a completat oficialul Qantas. Parteneriatul nu permite însă acumularea și arderea de mile pentru că, asemeni multor linii aeriene low-cost, flydubai nu are un program frequent flyer.

Vă reamintim că flydubai a efectuat, pe 8 octombrie, primul zbor cu aeronave ce oferă noul Business Class. Până la sfârșitul anului, flydubai vrea să ofere clasa Business pe 2/3 din flotă, care numără în prezent 32 de Boeing-uri 737-800NG. Dintre acestea, două sunt echipate momentan cu Business Class. Cu ocazia Dubai Airshow (17-21 noiembrie), este de așteptat ca flydubai să plaseze o nouă comandă de aeronave.

alt

Leave a Reply