Concurs

Packed & Ready, noul concurs Lufthansa

By 21-01-2013 September 15th, 2014 No Comments
alt

Lansat de Lufthansa pe Facebook, concursul te invită să adaugi imagini cu obiectele pe care le-ai include în bagajele de călătorie și să spui povestea lor pentru a câștiga premii.

Anual, Lufthansa transportă peste 50 milioane bagaje, fiecare dintre acestea spunând câte ceva despre poveștile de călătorie ale posesorului. Acest lucru a stat la baza competiției lansate de Lufthansa la începutul lui 2013: “Packed & Ready” este un concurs prin intermediul căruia fanii Lufthansa pot câștiga premii fantastice dacă încarcă pe Facebook imagini care să ilustreze obiectele pe care și-ar dori să le includă în valizele lor virtuale. De asemenea, ei sunt rugați să argumenteze de ce valizele lor sunt atât de speciale.

Concursul de pe Facebook se va desfășura până pe 28 februarie. Utilizatorii vor putea să adauge efecte imaginilor, să creeze o copertă de profil care ilustrează conținutul valizei și să folosească imaginea ca fotografie de profil. În plus, utilizatorii pot selecta țarile pe care le-au vizitat folosindu-și bagajul și își pot eticheta prietenii de pe Facebook alături de care au călătorit. Toate înscrierile vor primi calificative și toți participanții vor putea să-și voteze favoriții. Bagajele și poveștile care vor obține cele mai multe voturi vor intra în cursa pentru câștigarea premiilor: valiză de cabină, rucsacuri Lufthansa și agende “centura de siguranță” de la Lufthansa.

Mai multe detalii despre competiția Lufthansa “Packed & Ready” pe Facebook: http://apps.facebook.com/packedandready

alt

Leave a Reply