Industry

Oryx, mai mult divertisment la bordul avioanelor Qatar Airways

Compania din Doha a anuntat premierele lunii aprilie, prezentand si noua interfata a sistemului de divertisment la bord Oryx.

Noua interfata se apropie mai mult de identitatea de brand Qatar Airways prin adoptarea culorii visinii. In urmatoarele luni, noul design va fi implementat pe intreaga flota pentru a oferi pasagerilor o experienta unitara la bord, indiferent de avionul cu care zboara. De asemenea, Qatar Airways dubleaza numarul filmelor si show-urilor TV oferite la bord, de la 950 la 2000. Cei care zboara cu Boeing 787 Dreamliner, Airbus A350, A380, A319 si anumite A330 se pot conecta la Internet, in timpul zborului, prin Wi-Fi si serviciul GSM.

Dintre premierele lunii aprilie la bordul avioanelor Qatar Airways amintim: The Hobbit 3, Selma, Mr.Turner, Flight of The Navigator si Pacific Rim. De aceasta luna si pana la sfarsitul lui mai, pasagerii vor putea viziona 10 filme de colectie cu Maryl Streep, printre care Mamma Mia, The Devil Wears Prada si The Bridges of Madison County. Alte noutati din program: cele mai noi episoade Downton Abbey, Gotham, The Big Bang Theory si The Missing. Nu lipsesc seria Harry Potter, trilogia The Lord of the Rings, trilogia The Dark Knight, seria X-Men si Matrix, Alien si Twilight. Vizionare placuta!

16375767094_75fe79dc0e_b

Leave a Reply