Industry

OFICIAL: flydubai a decolat pe Facebook!

alt

Astăzi, 13 ianuarie, pagina flydubai de Facebook a decolat oficial. Aceasta exista deja, dar nu avea activitate, peste 25.000 de fani apăsând butonul LIKE până la lansarea paginii.

flydubai intenționează să folosească pagina de Facebook pentru a interacționa cu fanii prin știri, noutăți legate de produs, rute și zboruri. De asemenea, compania din Dubai că nu vor lipsi promoțiile și nici concursurile. Pagina va fi în engleză, dar anumite postări vor fi în limba arabă și rusă, direcționate către pasagerii flydubai de pe piețele respective. flydubai este deja prezent pe YouTube, cu aproape jumătate de milion de vizualizări. Anul trecut, compania a decolat și pe LinkedIn, unde are peste 13.000 de fani, recent debutând și contul de Instagram, cu peste 1300 de fani.

flydubai, al doilea mare operator aerian pe aeroportul Dubai International (DXB), a început zborurile în 2009 și are una dintre cele mai rapide evoluții din industrie. În prezent, rețeaua globală flydubai numără 66 de destinații, 16 dintre acestea fiind deschise anul trecut. De la începerea operațiunilor, flydubai a inaugurat 46 de rute noi spre destinații care nu erau legate până atunci direct de Dubai pe calea aerului sau nu erau deservite de un transportator aerian din Emiratele Arabe Unite. În prezent, flota flydubai este compusă din 35 de Boeing-uri 737-800NG din comanda inițială de 50 unități (restul de 15 vor sosi până în 2015). La Dubai Airshow 2013, flydubai a anunțat o comandă majoră pentru 100 de Boeing-uri 737 MAX și încă 11x 737-800NG.

alt

Leave a Reply