Industry

Ia-te la întrecere cu un Airbus A380!

By 13-01-2014 September 8th, 2014 No Comments
alt

Pentru a marca lansarea zborului Londra-Johannesburg, ce va fi operat cu A380, British Airways lansează o competiție unică la nivel mondial: o întrecere de viteză cu superjumbo-ul Airbus.

Toți cei care se simt în formă se pot înscrie accesând www.ba.com/ManVsPlane până luni, 20 ianuarie, unde trebuie să explice în maximum 50 de cuvinte de ce consideră că ar fi potriviți să intre în cursă. Dintre cei înscriși, 5 persoane vor fi selectate și vor participa la întrecerea propriu-zisă va avea loc pe aeroportul din Johannesburg (Africa de Sud) la începutul lunii februarie. Alergătorul care va scoate cel mai bun timp va câștiga două bilete dus-întors în cabina Club World (Business Class) cu una dintre aeronavele A380 ale British Airways către Los Angeles, Hong Kong sau Johannesburg, pentru a savura gustul dulce al succesului.

Competiția lansată de British Airways vine după ce jucătorul sud-african de rugby Bryan Habana s-a întrecut pe pistă cu noul A380 BA și a câștigat. “În 2013 m-am întrecut cu noua aeronavă A380 a British Airways și am câștigat. Acum este rândul vostru să acceptați provocarea. Participanții trebuie să fie într-o formă fizică adecvată și să aibă forța, rezistența și viteza necesare pentru a întrece aeronava la trecerea liniei de sosire,” – a declarat Bryan Habana, care joacă pentru echipele Springboks din Africa de Sud și Toulon.

Din 12 februarie 2014 British Airways va zbura cu noile sale aeronave A380 de pe Terminalul 5 al aeroportului Londra Heathrow spre Johannesburg. Bryan Habana (care joacă pentru echipele Springboks din Africa de Sud și Toulon) a fost selectat să intre pe teren de 95 de ori și a totalizat un număr de 53 de eseuri pe parcursul carierei, consacrându-se drept jucătorul Springboks cu cel mai mare număr de eseuri din toate timpurile și unul dintre cei mai prolifici din comunitatea mondială a rugby-ului. Click aici pentru o alta actiune interesanta de PR organizata de BA cu Airbus A380.

alt

alt

Leave a Reply