Industry

OFICIAL / Blue Air devine Blue Air Aviation

In decembrie 2017 va spuneam ca Blue Air este in cautarea unui nou nume. Astazi va informam, in premiera, ca Blue Air Aviation este noua denumire a operatorului low-cost.

Aici puteti citi articolul din decembrie 2017. Mai jos, informarea trimisa angajatilor de catre Gheorge Racaru:

“Ca o continuare fireasca a eforturilor noastre de aliniere a structurii organizationale a companiei la nivelul actual de operare, suntem bucurosi sa anuntam ca, incepand cu data de 3 august 2018, Blue Air, prin decizia Adunarii Generale Extraordinare a Actionarilor, si-a schimbat forma de organizare juridica din SRL in SA. Pentru a marca acest pas, actionarii au ales si un nume nou, care redefineste mai bine identitatea: Blue Air Aviation.

Aceasta decizie face parte din strategia pe termen lung a companiei noastre de a isi extinde capacitatea si de a ne permite dezvoltarea la nivelul urmator. Adunarea Generala Extraordinara a Actionarilor a numit Consiliul de Administratie, care raporteaza Adunarii Generale si va actiona in numele actionarilor. Presedintele Consiliului de Administratie a fost desemnat domnul Tudor Constantinescu, care indeplineste si rolul de Director Comercial.

In ceea ce priveste contractele individuale de munca, veti primi o notificare formala legata de modificarea numelui companiei, contractele ramanand automat in vigoare cu noul nume. In incheiere doresc sa va multumesc fiecaruia dintre voi pentru ca ati facut posibil acest lucru si pentru contributia voastra continua la viitorul Blue Air Aviation!”

Mai jos, cateva date legate de Blue Air asa cum apar pe site-ul Ministerului Finantelor, mai precis indicatorii financiari (in lei) conform bilantului depus pentru anul 2017. Foto: Raw Aviation Crew.

Leave a Reply