Industry

O vara cu surprize de la Air France

By 17-06-2014 September 8th, 2014 No Comments
alt

In aceasta vara, Air France le pregateste pasagerilor de toate varstele numeroase surprize. La acestea se adauga noi rute, servicii noi in zbor si la sol, mai mult confort la bord si meniuri pregatite de nume grele din domeniu, cu stele Michelin.

Tokyo Haneda, Brasilia sau Stavanger (Norvegia) sunt doar cateva dintre destinatiile pe care Air France le deserveste non-stop in orarul de vara. De asemenea, pasagerii Air France pot incerca zilnic confortul oferit de Airbus A380 spre noile destinatii Hong Kong si San Francisco. Acestea se adauga oraselor deservite deja cu superjumbo: Los Angeles, New York JFK, Washington DC, Shanghai si Johannesburg. In decembrie 2011 am zburat cu A380 Air France la New York, impresiile de calatorie fiind disponibile aici. Pe rutele curt si mediu-curier, optiunea Seat Plus, ce aduce mai mult spatiu la picioare, este disponibila pe toate zborurile pentru pasagerii Economy si Premium Economy contra a 10, 15 sau 20 de euro, in functie de durata zborului.

Respectandu-si promisiunea de a oferi servicii mai bune clientilor, Air France a implementat in aeroporturile Paris CDG, Orly si Nisa puncte self-service pentru pasagerii de pe rutele scurt si mediu-curier pentru a le usura procesul de check-in. In acelasi scop, compania membra SkyTeam propune etichete de bagaj ce pot fi aplicate de pasageri si noi puncte automate pentru inregistrarea bagajelor de cala. Totodata, in aceasa vara echipele Air France vor raspunde solicitarilor primite pe social media in mai putin de o ora, 24/7, la @airfrance, @airfranceFR si pe pagina de Facebook.

Nici copiii nu au fost uitati. Cu tarife adaptate lor, noi jocuri si meniuri personalizate care sunt servite mai intai infantilor si copiilor, Air France isi diversifica oferta pentru cei mici in vara acestui an astfel: carti de colorat, reviste pentru tineri pe tablete, o diploma a primului zbor Air France sau o diploma pentru ziua de nastere daca zboara atunci si o zona dedicata copiilor in Business Lounge-ul din Terminalul 2, zona M (jocuri, reviste pentru tineri, consola SONY de jocuri). Nu in ultimul rand, servicii personalizate sunt disponibile in sectiunea dedicata familiilor pe www.airfrance.com.

Cu retete gourmet si meniuri “a la carte” ce costa intre 12 si 28 de euro, Air France ofera servicii personalizate pasagerilor din clasele Premium Economy si Economy pe rutele lung-curier. In plus, pasagerii din Business Class si La Premiere (First) se bucura de meniuri gandite exclusiv pentru Air France de maestri-bucatari celebri: Régis Marcon la Business (3 stele Michelin), respectiv Joël Robuchon in La Premiere (iunie si iulie), chef-ul cu cele mai multe stele Michelin. In august si septembrie, chef-ul Regis Marcon va prelua stafeta.

Nu in ultimul rand, intre 26-28 iunie Air France va invita sa vizitati expozitia “France is in the Air” daca sunteti la New York. In cadrul acestei expozitii, Air France va prezenta noile cabine La Premiere, Business, Premium Economy si Economy. Primul zbor in care pasagerii se vor putea bucura de noile interioare va avea loc intre Paris si New York la sfarsitul acestei luni.

alt

alt

Leave a Reply